logo Baasjes weten waarom met tekst in het zwart

Hondencoaching

hondentraining in Lint

Bij Baasjes Weten Waarom geloven we dat elke hond, groot of klein, jong of oud, het verdient om de beste zorg en begeleiding te krijgen. Als gediplomeerd hondencoach en -instructeur met meer dan 20 jaar ervaring in de hondentraining, ben ik, Marina Van Evercoren, gepassioneerd over het helpen van hond en baasje om een betere relatie op te bouwen en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een harmonieus leven samen.

Ik bied verschillende vormen van hondentraining en -coaching aan, waaronder de Baasjes Bootcamp en de Puppy Babbel. Deze lessen zijn ontworpen om op een rustige en stressvrije manier de juiste opvoedingsvaardigheden aan te leren en de band tussen jou en jouw hond te versterken. Mijn aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt voor de individuele behoeften van elke hond en baasje. We werken in kleine groepjes zodat elke hond de aandacht krijgt die hij verdient.

Elke hond is uniek en dat sommige honden extra aandacht nodig hebben. Daarom bied ik ook persoonlijke hondencoaching aan voor honden met problematisch gedrag of andere specifieke behoeften. Ik help jou en jouw hond op weg naar succes en een betere relatie.

Bij Baasjes Weten Waarom zet ik mij in voor een stressvrije en gezellige omgeving waar je als baasje kunt leren en waar de koffie altijd klaarstaat. Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik jou en jouw hond kunnen helpen.

Baasjes-bootcamp

Baasjes Bootcamp is dé perfecte plek om jouw hond te trainen en te socialiseren in een stressvrije en gezellige omgeving. Tijdens de lessen focussen we ons op de basisvaardigheden die nodig zijn om een huis-tuin-keuken-hond te vormen. Dit omvat oefeningen zoals zitten, liggen, rechtstaan, komen en belangrijker nog: niet trekken bij het wandelen.

Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen zodat iedere hond de aandacht krijgt die hij verdient. Ik hecht veel belang aan het opbouwen van een sterke band tussen baasje en hond. Elke hond wordt op een persoonlijke en respectvolle manier opgeleid naar eigen waarde in een familiale sfeer.

Een belangrijk onderdeel van de training is het tonen van leiderschap. Ik leer jou als baasje hoe je een roedelleider kan zijn en hoe je dit kan tonen aan jouw hond. Socialisatie is ook een belangrijk aspect van onze trainingen, maar we doen dit op een manier die geen agressie of ruzie teweegbrengt. Om deze reden laten we geen hondjes samen los.

Onze trainingen zijn niet alleen effectief, maar ook leuk! We willen dat zowel jij als jouw hond plezier hebben tijdens de trainingen. De koffie staat altijd klaar en er is ruimte voor een lach en een gezellig praatje.

Schrijf je nu in voor Baasjes Bootcamp en ontdek hoe je jouw hond kan trainen op een manier die respectvol is en leuk blijft!

Puppy-babbel

Overweegt u een nieuwe puppy in huis te nemen of heb je al een pup? Gefeliciteerd! Dit is een spannende tijd, maar het kan ook overweldigend zijn, vooral als u niet goed weet waar u moet beginnen.

Met zoveel rassen, fokkers en adoptiecentra om uit te kiezen, kan het een uitdaging zijn om te weten wat bij u en uw levensstijl past. Dat is waar Baasjes weten waarom om de hoek komt kijken!

Vanuit mijn ervaring als hondentrainer zal ik u adviseren voor de aankoop van een puppy. Ik begrijp dat het krijgen van een puppy een grote beslissing is, en ik wil ervoor zorgen dat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de juiste keuze te maken. Een consult omvat alles van raskeuze tot het vinden van gerenommeerde fokkers of adoptiecentra.

Tijdens een consult geef ik u advies over waar u wel en waar u niet heen moet gaan, zodat u mogelijke valkuilen kunt vermijden. Ik kan u een beter inzicht geven in wat u van uw nieuwe harige vriend kunt verwachten. Ik leer u begrijpen wat uw puppy u probeert duidelijk te maken, van blaffen en janken tot lichaamstaal.

Ik zal u tips geven over hoe u uw huis kunt voorbereiden op uw nieuwe puppy en ervoor zorgen dat u alle noodzakelijke benodigdheden hebt. Ook leer ik u over de juiste voeding, beweging en training die uw puppy nodig heeft om gezond en gelukkig te zijn. Ik wil u helpen om uw nieuwe puppy klaar te stomen voor succes!

Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft over de aanschaf van een puppy. De consultaties zijn afgestemd op uw behoeften en ik zal er zijn om u bij elke stap te helpen. Bovendien is een consultatie helemaal gratis!

Baasjes Weten Waarom: voor elke hond

Klaar om de band met jouw hond te versterken? Boek dan nu een consultatie bij Baasjes Weten Waarom.