logo Baasjes weten waarom met tekst in het zwart

Over mij

hondeninstructeur Marina Van Evercoren met een Von Peba pup

Ontmoet de persoon achter de passie

Je perfecte partner in coaching

Mijn naam is Marina Van Evercoren. Met meer dan 20 jaar ervaring als hondencoach en gediplomeerd hondeninstructeur begeleid ik hond en baasje om een betere relatie te ontwikkelen. Dit gebeurt op een rustige manier, zonder stress… Waar iedere hond naar zijn eigen waarde wordt opgeleid.

Mijn verhaal begon in 1995 toen ik mijn Rottweiler-kennel “Van Peba” oprichtte. Ik kende hiermee veel successen: een wereldkampioen, een tweede Europese titel, een Beneluxwinnaar,… Mijn 200 pups werden steeds opgevolgd, en werden elk jaar bij elkaar geroepen om de opvoeding waar te nemen.

Ik behaalde mijn diploma “Hondeninstructeur” bij Sint-Hubertus en gedurende 20 jaar gaf ik les in een hondenschool waar de cursisten mij wisten te waarderen. In 2021 nam ik echter ontslag en ben ik met een eigen praktijk begonnen waar ik pups, maar ook volwassen honden hun opleiding in gehoorzaamheid geef.

Er zijn hondenscholen die enkel nog pups aanvaarden en geen volwassen honden. Waar moeten die naartoe? Bij mij zijn ze meer dan welkom! Vertoont jouw hond problematisch gedrag? Was jouw hond een “coronapupje” en wil je graag begeleiding? Bij mij ben je welkom!

Mijn aanpak

De beste training voor het beste resultaat

01.

Gratis kennismakingsgesprek

We ontmoeten elkaar en bespreken jouw hond en zijn behoeften tijdens een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken hoe je een betere relatie met je hond kan opbouwen en we kunnen gedragsproblemen in kaart brengen.

02.

Welkom bij de Baasjes Weten Waarom hondenfamilie

We integreren jouw hond in onze lesgroep en jullie worden deel van de Baasjes Weten Waarom hondenfamilie. Je leert van andere hondenbaasjes en we creëeren een veilige en gezellige omgeving voor jouw hond om te leren en te groeien.

03.

Op weg naar succesvolle hondentraining

Samen werken we aan de weg naar succesvolle hondentraining. Je ontdekt hoe jouw hond kan groeien in gehoorzaamheid en gedrag. Leer de tools en technieken die je nodig hebt om de relatie tussen jou en jouw hond te versterken en een langdurige band te creëren.

Zijn jullie klaar om te starten?

Klaar om jouw hond te laten stralen? Neem contact op voor professionele coaching op maat.