logo Baasjes weten waarom met tekst in het zwart

Baasjes aan het woord

Ben jij een trotse eigenaar van een hond die bij mij deelgenomen heeft aan de trainingen of coaching sessies? Dan nodig ik je graag uit om jouw ervaringen met ons te delen! Jouw feedback is voor mij ontzettend waardevol en helpt mij om mijn dienstverlening te verbeteren en nog beter af te stemmen op jouw behoeften en die van jouw hond. Of je nu een geweldige ervaring hebt gehad met onze baasjes-bootcamp, of je pup enorm veel baat heeft gehad bij onze puppybabbel, ik hoor het graag van je! Jouw ervaring kan ook andere hondeneigenaren inspireren om bij mij langs te komen en hun hond een goede opleiding te geven.

Je kan jouw ervaringen delen door het formulier in te vullen. Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun en jouw bijdrage aan de hondengemeenschap!

Jouw mening telt - deel jouw ervaring met ons!


profile-pic

Super interessante lessen waar ik met veel van mijn eigen fouten geconfronteerd wordt.

Marleen


profile-pic

Toffe lesgeefster die weet hoe problemen op te lossen!

Nicole


profile-pic

Heel interessante les, veel dingen geleerd. Op naar de volgende les!

Lindsay


profile-pic

Dankuwel Marina, weer wat bijgeleerd, het was heel aangenaam.

Rita


profile-pic

Ben zo blij dat ik u gevonden hebt... geeft me terug moed. Vond het super leerrijk en bewonder je kennis en enthousiasme.

Chrisje en Loesje


profile-pic

Vandaag weer een top lesje gehad! Ons Isa doet het al veel beter! We kijken uit naar ons volgend lesje. Bedankt Marina!

Carola met Isa


profile-pic

Leuke lessen waar Theo, en wij, veel aan hebben! Ook steeds aandacht voor speciale vragen van het baasje!

Jasper met Theo


profile-pic

Heb met Odra al leuke en interessante lessen gehad. Wanneer het camper-seizoen achter de rug is kom ik zeker terug! Marina doet het toppie!!

Marleen met Odra


profile-pic

Marina gaat er volop voor. Een hart voor dieren. Elke les leert Marcel bij

Steve met Marcel


profile-pic

Gisteren voor de tweede keer geweest met Loesje (Engelse Cocker 5mnd). Zooo tevreden. Wat een bijzondere dame. Wij zagen het effe niet meer zitten. Ik heb samen met Loesje 85 lesuren gedaan voor de opleiding puppy instructeur met de methode van Turid Rugaas. Super veel geleerd samen. Maar ik miste met het cocker karaktertje de bevelen... Die komen in die aanpak veel later in het programma. Op de 2 lessen bij Marina hebben we nu terug puppy plezier!

Chrisje met Loesje


profile-pic

Marina... een geweldige madam! Mijn hond (Julleke) is al na 3 lessen gewoon een ander dier. Aanvallen naar andere honden was zijn hobby. Ik durfde eigenlijk niet goed meer met hem gaan wandelen. Bij het wandelen altijd goed kijken, zag ik een hond ging ik dadelijk een andere richting uit. Het was zelfs al zo erg dat de mensen al terugkeerde als ze Julleke zagen. Dat is nu gewoon verleden tijd! Nog straffer... ik zoek de andere honden op en ga erop af. Geweldig toch!

Ingrid met Julleke


profile-pic

Bakken ervaring, ook voor problemen! Marina gaf mijn Engels bulletje Maurice het vertrouwen dat hij miste op vele punten Zij heeft een groot hart voor hond en baasje Toplesgeefster met de nodige humor!

Lief


profile-pic

Heel leuk om op deze manier je hond op te voeden bij Marina. Ischa komt heel graag een pluspunt is dat het kleine groepjes zijn. Ischa heeft al veel bijgeleerd bij Marina. Leuke lessen en vooral op eigen tempo. Veel aandacht voor eventuele problemen. En op eigen tempo. Ischa content en baasjes ook.

Anita met Ischa


profile-pic

Bedankt, Marina, voor de leuke leerzame les. Alles was zeer goed. Ik heb enorm genoten en veel geleerd. Je rustige professionele aanpak heeft me geraakt.

Liliane met Vedett


profile-pic

De wandeling ging goed, merkbaar dat uw les haar al goed heeft gedaan. De buurvrouw vind uw les gewoonweg geweldig. Ze vindt u zeer diervriendelijk alsook heel bekwaam! Ik uiteraard ook, ik ben zo blij dat je de tijd wou nemen om Qyra terug op het betere pad te krijgen. Chapeau Marina en nog eens bedankt.

Ingrid met Qyra


profile-pic

Ik heb Ollie geadopteerd uit Roemenië. Een schat van een hond, maar er waren wel wat gedragsproblemen. Door de vele tips en tricks, kreeg ik meer zelfvertrouwen om Ollie beter te leiden. Marina is een lieve, geduldige vrouw met veel kennis én een groot hart voor zowel baasjes als hondjes. Je kan haar echt alles vragen, ze is steeds bereid om te helpen. Dankjewel voor de leuke lesjes!

Nathalie, baasje van Ollie


profile-pic

Door Marina heb ik super veel geleerd over het omgaan met onze Australische herder. Ook ons Appa heeft enorm veel geleerd op een korte tijd. Een grote hondenschool was niets voor Appa, maar zo in kleine groep bij Marina is ideaal. Marina houdt ook goed rekening met de samenstelling van lesgroepjes. Dankzij haar kunnen we nu langere wandelingen doen, thuis meer rust ervaren en zelfs op café gaan met Appa! Niet alleen de hond maar ook het baasje leert hier geweldig bij. Super dikke merci voor alles al, wij blijven zeker gaan om nog meer bij te leren. Een top hondentrainster!

Lynn met Appa


profile-pic

Wij zijn onervaren aan een avontuur met een puppy begonnen. Dankzij de lessen en hulp van Marina geraken wij wegwijs in de wonderlijke hondenwereld. Onze pup en wij zijn goed op weg naar een aangenaam leven san. Dankjewel Marina

Ingrid Van der Gucht


profile-pic

Marina jij bent Top ! Ons Maya ondertussen 8 maanden was een probleem hond die jij onder controle kreeg, we hebben al enorm veel geleerd sind we bij jou les volgen na 1 les merkte je al verschil, je bent altijd bereikbaar als er iets aan de hand was toen ik me zorgde maakte. We leerde ondertussen, zit,neer, de blijfoefening, wacht,omgaan met andere honden in een aangename sfeer, kleine groep enz.... alvast bedankt ! Zeker aan te raden !!!

Heidi Rosiers